Το Angostura Tiki Week έρχεται σε ΟΛΗ την Ελλάδα! 

Aπό τις 25 Μαΐου μέχρι τις 8 Ιουνίου, 30 bars σε 14 Tiki πόλεις θα γιορτάσουν το Tiki Week με μοναδικά Angostura cocktails, και δώρο limited-edition Tiki ποτήρι.
Aπό τις 25 Μαΐου μέχρι τις 8 Ιουνίου, 30 bars σε 14 Tiki πόλεις θα γιορτάσουν το Tiki Week με μοναδικά Angostura cocktails, και δώρο limited-edition Tiki ποτήρι.

Τα τελευταία χρόνια, ο Οίκος Angostura, ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ρουμιού της Καραϊβικής από τα νησιά Trinidad & Tobagο, έφερε τον ΤΙΚΙ αέρα και στην Ελλάδα μέσα από τον αγαπημένο θεσμό Angostura Tiki Week. Φέτος, διοργανώνεται για 6η χρονιά και προβλέπεται να είναι πιο επικός από ποτέ! 

Η Beverage World, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου στην ελληνική αγορά, αφιερώνει όχι μία, αλλά δύο εβδομάδες σε Tiki Events με πρωταγωνιστές εξωτικά cocktails που έχουν ως βάση το αγαπημένο premium ρούμι Angostura! Έτσι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να ζήσει την απόλυτη Tiki εμπειρία!

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 25 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 8 Ιουνίου, 30 bars σε 14 Tiki πόλεις θα βάλουν τα εξωτικά τους και θα γιορτάσουν το Tiki Week με μοναδικά Angostura cocktails, δίνοντας δώρο limited-edition Tiki ποτήρι, σε όσους απολαύσουν τις κοκτεϊλάρες τους.

Την έναρξη του Tiki Week θα κηρύξει ο Daniyel Jones, o Global Brand Ambassador της Angostura, με μια σειρά από masterclasses και special guests σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και Κρήτη! 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο angosturatikiweek.com 

Το άρθρο αυτό είναι ανακοίνωση που έλαβα στο inbox μου και επειδή το βρήκα ενδιαφέρον, το αναδημοσιεύω.

Θέλουμε την γνώμη σου!

Το e-mail σου δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close
Surtuko © Copyright 2021
Close