Μπορεί αυτές τις μέρες έξω να κάνει μούχλα, αλλά μέσα να κάνει καλοκαίρι! Με ένα κοκτέιλ! Να σου συστύσω το El Diablo 😈, ένα διαχρονικό κοκτέιλ με μπόλικο χαρακτήρα. Τολμηρό αλλά παράλληλα φινετσάτο, δροσερό, γλυκόξινο αλλά και πιπεράτο, χάρη στην τεκίλα, το crème de cassis Marie Brizard, το lime και το ginger. Ένα κοκτέιλ με τεκίλα πέρα από τα συνηθισμένα που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις!
Το ετοίμασα παρέα με την Marie Brizard, τη γαλλική εταιρία με την τεράστια γκάμα σε liqueurs και syrups με μόνο φυσικές γεύσεις και αρώματα, και την τεράστια ιστορία αφού κρατάει από το 1755. Stay tuned γιατί έρχονται ακόμα περισσότερες κοκτειλάρες!
Και σε ρωτάω. Voulez-vous mixer avec moi?
El Diablo, το διαχρονικό κοκτέιλ τεκίλας με μπόλικο χαρακτήρα
Tολμηρό αλλά παράλληλα φινετσάτο, δροσερό, γλυκόξινο αλλά και πιπεράτο, αυτό το κοκτέιλ με τεκίλα πέρα από τα συνηθισμένα, σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις!
Υλικά
- 40 ml τεκίλα
- 20 ml Crème de cassis Marie Brizard
- 20 ml χυμό λάιμ
- ginger beer
- 1 φέτα λάιμ
Εκτέλεση
- Ρίξε μέσα σε ένα σέικερ μπόλικο πάγο, την τεκίλα, το crème de cassis και το χυμό λάιμ και χτύπα καλά.40 ml τεκίλα, 20 ml Crème de cassis Marie Brizard, 20 ml χυμό λάιμ
- Σούρωσε μέσα σε ένα ψηλό ποτήρι που έχεις γεμίσει με πάγο.
- Συμπλήρωσε με την ginger beer μέχρι να γεμίσει το ποτήρι.ginger beer
- Σέρβιρε με μια φέτα λάιμ.1 φέτα λάιμ