Παγκόσμια μέρα vegan σήμερα και σου έχω ετοιμάσει την πιο λαχταριστή, λιμπιστική και αγαπησιάρικη μακαρονάδα, spaghetti and meatballs, αλλά σε vegan εκδοχή. Για να την απολαύσεις με μια λαίδη ή έναν αλήτη, είτε είναι vegan είτε όχι. Αφού είναι τόσο νόστιμη και ετοιμάζεται τόσο εύκολα, που ικανοποιεί τους πάντες!
Έχουμε και λέμε. Μια απλή σάλτσα μαρινάρα με ντομάτα και φρέσκο βασιλικό, αφού τα απλά είναι και τα πιο ωραία. Tα αγαπημένα μου vegan balls της Garden Gourmet που σιγοβράζουν μέσα στη σάλτσα και ρουφάνε όλη τη νοστιμιά της. Και όλα αυτά πάνω σε σπαγγέτι, που προσφέρεται για άπειρα ρουφήγματα.
Ψιτ, και αν δεν θες να την μοιραστείς με κανένα, εγώ να ξέρεις είμαι μαζί σου!
Σπαγγέτι με vegan κεφτεδάκια
Η πιο αγαπησιάρικη και λιμπιστική μακαρονάδα, spaghetti and meatballs, στην vegan, πανεύκολη εκδοχή της
Υλικά
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- ½ κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
- 1 κονσέρβα 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1 χούφτα φρέσκο βασιλικό
- 12-14 Garden Gourmet vegan balls
- 250 γρ. σπαγγέτι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάλε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ζέστανε το ελαιόλαδο.1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Σόταρε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, 5-6 λεπτά. Έπειτα τον τοματοπελτέ μέχρι να καραμελώσει, 1-2 λεπτά, το σκόρδο και το μπούκοβο μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους 1 λεπτό.1 κρεμμύδι, 1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ, 1 σκελίδα σκόρδο, ½ κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
- Ρίξε τη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι, τον βασιλικό, και τα Garden Gourmet vegan balls, χαμήλωσε την φωτιά, και άφησέ τα να σιγοβράσουν για 20 λεπτά.1 κονσέρβα 400 γρ. ντομάτα, 1 χούφτα φρέσκο βασιλικό, 12-14 Garden Gourmet vegan balls, αλάτι, πιπέρι
- Βάλε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσει, και μόλις είναι έτοιμο, ρίξε τα μακαρόνια σου, και βράσε τα για 1 λεπτό λιγότερο από ότι λέει η συσκευασία.250 γρ. σπαγγέτι
- Ρίξε τα μακαρόνια απευθείας μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα με μια πιρούνα μακαρονιών, μαζί με λίγο από το νερό τους, και ανακάτεψε μέχρι να γίνει μια πλούσια σάλτσα. Πρόσθεσε και άλλο νερό αν χρειάζεται.αλάτι
- Και σέρβιρε, με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο ακόμα φρέσκο βασιλικό.πιπέρι