Προθέρμανε το φούρνο στους 180°C.
Σε ένα μούλτι χτύπησε τη βρώμη, το γάλα, την μπανάνα, το αβγό, το μέλι, το baking powder, το αλάτι και το κακάο.
Ρίξε το μείγμα σε μία κούπα που αντέχει στον φούρνο που έχεις βουτυρώσει ή στρώσει με λαδόκολλα. Ρίξε από πάνω το φιστικοβούτυρο και τη σοκολάτα. Ψήσε για 20 λεπτά. μέχρι οι άκρες να ξεκολλήσουν ελαφρά και το πάνω μέρος να επανέρχεται όταν το ακουμπάς. Αν το θέλεις πιο κεκοειδές, κάνε το κόλπο με την οδοντογλυφίδα: βύθισε την οδοντογλυφίδα, και αν βγει στεγνή, είναι έτοιμο, αλλιώς συνεχίζεις το ψήσιμο.
Βγάλε από το φούρνο, άφησε το για λίγο να κρυώσει ελαφρά, και όρμα.