Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
Κόψε την κολοκύθα σε φέτες, με προσοχή γιατί γλιστράει. Βάλε τις φέτες σε ένα ταψί, πασπάλισε με ελαιόλαδο, μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι και ανακάτεψε να πάει παντού. Άπλωσε τις φέτες στο ταψί, χωρίς να ακουμπάνε, για να γίνουν τραγανές. Άφησε ένα κενό στην μέση, τοποθέτησε την φέτα, και ράντισε την με λίγο ελαιόλαδο. Ρίξε το θυμάρι στο ταψί, και ψήσε μέχρι να μαλακώσει και να χρυσαφίσει η κολοκύθα, περίπου 35-40 λεπτά.
Ρίξε τα φιστίκια αιγίνης στο ταψί και ψήσε για 5 λεπτά ακόμα, μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους.
Ετοίμασε το μέλι: όσο ψήνονται τα φιστίκια, βάλε ένα μπρίκι σε μέτρια φωτιά και ρίξε το μέλι. Ανακάτευε συνεχώς μέχρι να ζεσταθεί. Μόλις αρχίσει να βγάζει μπουρμπουλίθρες, σταμάτα να ανακατεύεις και άφησέ το στην φωτιά 1-2 λεπτά ακόμα μέχρι να σκουρύνει.
Σέρβιρε: βγάλε την κολοκύθα από το ταψί, μοίρασε την σε 2 πιάτα, πασπάλισε από πάνω με τα κομμάτια φέτας και τα φιστίκια. Βγάλε τα φύλλα από το θυμάρι και ρίξε τα από πάνω. Ολοκλήρωσε με το καμένο μέλι.