Βάλε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Ανακάτεψε τη ζάχαρη με την κανέλα
Άλειψε την εξωτερική πλευρά από τις φέτες ψωμιού με βούτυρο. Πασπάλισε με τη ζάχαρη και κανέλα.
Βάλε τη μία φέτα στο τηγάνι, με τη βουτυρωμένη πλευρά από κάτω. Κάλυψε τη φέτα με τη σοκολάτα. Και σκέπασε με την άλλη φέτα, με την βουτυρωμένη πλευρά από πάνω.
Ψήσε το sandwich γυρνώντας το όποτε χρειάζεται, μέχρι να καραμελώσει η πλευρά με τη ζάχαρη, και να λιώσει η σοκολάτα μέσα.
Κόψε στην μέση και τσάκισε το άμεσα.