Βάλε ένα μεσαίο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ζέστανε ελάχιστο λάδι. Ρίξε τα κρεμμυδάκια και ανακάτευε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 3 λεπτά.
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Ρίξε τα κρεμμυδάκια σε ένα μπολ. Πρόσθεσε το ρύζι, λίγο αλάτι, και ανακάτεψε καλά σπάζοντας όποια μπαλάκια από κολλημένο ρύζι έχουν σχηματιστεί.
1.5 κούπα χτεσινό μαγειρεμένο ρύζι, αλάτι
Κάνε το ρύζι τραγανό: Βάλε στο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας λάδι και ζέστανε το σε μεσαία προς δυνατή φωτιά. Μόλις το λάδι ζεσταθεί, πρόσθεσε το ρύζι, άπλωσε το να πάει παντού, και ζούλα το με μία σπάτουλα ή κουτάλι για να γίνει ένα συμπαγές και ομοιόμορφο στρώμα. Άφησε το να ψηθεί μέχρι να χρυσαφίσει η κάτω πλευρά και να γίνει τραγανή, περίπου 8 λεπτά. Βγάλε το από το τηγάνι και κράτα το ζεστό.
1 κουταλιά της σούπας ουδέτερο λάδι
Σόταρε τα λαχανικά: Ρίξε τα λαχανικά σου στο τηγάνι, αλάτισε και σόταρέ τα μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 3-4 λεπτά. Βγάλε τα από το τηγάνι και κράτα τα στην άκρη.
1 κούπα ανοιξιάτικα λαχανικά
Τηγάνισε το αβγό: Χαμήλωσε τη φωτιά σε μέτρια, πρόσθεσε λίγο ακόμα λάδι αν θέλεις, σπάσε το αβγό, και τηγάνισε το όπως σου αρέσει.
1 αβγό
Παράλληλα, ετοίμασε τη σάλτσα: βάλε όλα την καυτερή σάλτσα, την σάλτσα σόγιας, το μέλι και το ξύδι σε ένα βάζο, καπάκωσε, και κούνα μέχρι να ανακατευτούν.
½ κουταλιά της σούπας Sriracha, ½ κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας, ½ κουταλιά της σούπας μέλι, ½ κουταλιά της σούπας ξίδι
Και σέρβιρε: Πάρε ένα μπολ. Στρώσε από κάτω το ρύζι. Άπλωσε από πάνω σε μία πλευρά τις πίκλες, και δίπλα τα λαχανικά. Πρόσθεσε το αβγό. Λούσε τα με την σάλτσα. Και πασπάλισε με τον κόλιανδρο και το σουσάμι. Πάρε κουτάλι, πιρούνι, ξυλάκια ή όλα αυτά μαζί, και φάε τα όπως σου αρέσει.
½ κουταλιά της σούπας κόλιανδρο ή φρέσκο κρεμμυδάκι, 1 κουταλάκι του γλυκού σουσάμι