Σε ένα μεσαίο τηγάνι, ζέστανε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Πέτα το σκόρδο μέσα στο τηγάνι και σόταρέ το για 1 λεπτό. Πέτα και τα κολοκυθάκια, αλάτισε, και σόταρέ τα μέχρι να πάρουν χρώμα, 3-4 λεπτά.
1 σκελίδα σκόρδο, 2 μικρά κολοκυθάκια
Χαμήλωσε τη φωτιά σε μέτρια. Σπάσε μέσα τα αβγά. Πασπάλισε με δυόσμο, μπούκοβο, αλάτι, πιπέρι, και με το χαλούμι ή την φέτα. Αν έχεις και κολοκυθοανθούς, ρίξε τους μέσω τώρα. Καπάκωσε, και μαγείρεψε μέχρι να ψηθεί το ασπράδι, αλλά ο κρόκος να είναι ρευστός.
2 αβγά, ½ κουταλάκι του γλυκού δυόσμο ξερό, ½ κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο, 30 γρ. χαλούμι, αλάτι, πιπέρι
Θα τα φας μέσα από το τηγάνι, αφού τα πασπαλίσεις με φρέσκο δυόσμο και λίγο λεμόνι αν θες, με μπόλικο ψωμί για βούτες.
φρέσκο δυόσμο, ψωμί, λεμόνι