Στο σεβίτσε έχω χρησιμοποιήσει λαβράκι, αλλά μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε άλλο ψάρι θέλεις, όπως τσιπούρα, σφυρίδα, γλώσσα, στήρα, μπαρμπούνι, σολωμό ή ακόμα και θαλασσινά όπως γαρίδες και καλαμάρι, αρκεί να είναι ολόφρεσκα. Το έχω μαρινάρει μέσα σε λεμόνι, λάιμ και γκρέιπφρουτ, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο τα 2 ή και μόνο το λάιμ ή λεμόνι. Αν και θα πρότεινα να μην παραλείψεις το γκρέιπφρουτ γιατί ταιριάζει πολύ με τις Palomas.