Προθέρμανε το φούρνο στους 180°C στο γκριλ
Ξεκίνα με τη σάλτσα ντομάτας. Βάλε τα ντοματίνια σε ένα ταψάκι. Ξεφλούδισε τις 2 σκελίδες σκόρδο και πέτα τες μέσα στο ταψάκι. Πασάλειψε με το θυμάρι ή την ρίγανη, ελαιόλαδο, αλάτι, και βάλε τον στον φούρνο μέχρι να μαυρίσουν τα ντοματίνια και να σκάσουν, περίπου μισή ώρα.
Βάλε τα Garden Gourmet Vegan Nuggets μέσα σε ένα άλλο ταψάκι. Βάλε τα και αυτά στον φούρνο μαζί με τα ντοματίνια και ψήσε τα μέχρι να χρυσαφίσουν, για 10-12 λεπτά, γυρνόντας τα πλευρά μία φορά. Βγάλε τα και άφησέ τα στην άκρη μέχρι να έρθει η ώρα τους.
Παράλληλα, ετοίμασε την πέστο. Πέτα όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτύπα τα μέχρι να γίνουν μια χοντροκομμένη πάστα. Δοκίμασε, πρόσθεσε αλάτι αν χρειάζεται, και άφησέ την στην άκρη.
Πάμε στο σκορδόψωμο. Βάλε σε ένα πυρίμαχο μπολάκι το βούτυρο, βάλε το 1-2 λεπτά στον φούρνο μέχρι να λιώσει. Ρίξε μέσα το σκόρδο και την παρμεζάνα και ανακάτεψε.Κόψε τις μπαγκέτες στην μέση, άλειψέ τες από την κομμένη πλευρά με το βούτυρο, και πασπάλισε με τον φρέσκο βασιλικό. Βάλε τες σε ένα ταψάκι, με την κομμένη πλευρά από πάνω.Βγάλε τα ντοματίνια από τον φούρνο όταν είναι έτοιμα, και ψήσε τα σκορδόψωμό σου μέχρι να χρυσαφίσει, 2-3 λεπτά. Όσο ψήνεται το σκορδόψωμο, άδειασε το ταψάκι με τα ντοματίνια σε ένα μπλέντερ και χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν σάλτσα.
Πάμε για συναρμολόγηση. Βγάλε τα σκορδόψωμα από τον φούρνο. Άσε τα πάνω κομμάτια στην άκρη. Κράτα τα κάτω κομμάτια στο ταψί. Βάλε από πάνω από 4 Garden Gourmet Vegan Nuggets σε καθένα. Πασάλειψε με ένα κουτάλι την σάλτσα μαρινάρα. Μην την βάλεις όλη, κράτα λίγη για να κάνεις βούτες μετά. Κόψε την μοτσαρέλα σε φέτες, και μοίρασέ την στα 2 σκορδόψωμα. Βάλε το ταψί στον φούρνο και ψήσε τα μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα, περίπου 5 λεπτά.
Και σέρβιρε. Βγάλε τα ψωμάκια από τον φούρνο. Λούσε τα με ένα κουταλάκι με την πέστο. Πασπάλισε με λίγη παρμεζάνα. Καπάκωσε με πάνω μέρος του ψωμιού. Κόψε στην μέση. Βούτα στην σάλτσα ντομάτας. Και απόλαυσε.