Ξεκίνα με την σαλάτα. Κόψε το κρεμμύδι σε όσο πιο λεπτές φέτες μπορείς. Κόψε το λάχανο σε λεπτές λωρίδες. Ψιλόκοψε τον κόλιανδρο. Πέτα τα σε ένα μπολ. Αλάτισε. Πρόσθεσε τον χυμό από μισό λάιμ, ανακάτεψε και άφησέ τα στην άκρη να μαριναριστούν.
Ετοίμασε τη σως: Κόψε το αβοκάντο. Πέτα το σε ένα μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι, και τον χυμό από το υπόλοιπο μισό λάιμ, αλατοπιπέρωσε και ανακάτεψε μέχρι να γίνει μια βελούδινη μους. Δοκίμασε και πρόσθεσε λεμόνι ή αλάτι αν χρειάζεται.
Πάμε στις γαρίδες. Ξεφλούδισε τις γαρίδες, αφαίρεσε την μαύρη φλέβα, κόψε κεφάλι και ουρά. Στέγνωσέ τες καλά. Βάλε τες σε ένα μπολ, πέτα μέσα τα μπαχαρικά και λίγο αλάτι, και ανακάτεψε να πάει παντού.
Βάλε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να κάψει καλά και ζέστανε το ελαιόλαδο. Ρίξε μέσα τις γαρίδες. Μόλις πάρουν χρώμα από την μία πλευρά, περίπου στα 1-2 λεπτά, γύρισέ τες, και ψήσε τις άλλο τόσο μέχρι να πάρουν χρώμα και από την άλλη πλευρά.Σβήσε με την Tequila Cenote Blanco. Πάρε έναν αναπτήρα με μακρύ ρουξούνι, από αυτούς που έχουμε για το τζάκι, και με πολύ προσοχή, άναψε την Tequila Cenote Blanco. Μαγείρεψε μέχρι να σβήσει η φωτιά. Αν δεν νιώθεις και πολύ σίγουρο με τις φωτιές, απλά ρίξε την Tequila Cenote Blanco μέσα στο τηγάνι και περίμενε μέχρι να εξατμιστεί. Πάμε για συναρμολόγηση. Ζέστανε ελαφρά τις τορτίγιες. Πάρε μία τορτίγια. Βάλε λίγες γαρίδες. Από πάνω λάιμ. Μετά σαλάτα. Μπόλικη σως. Και τέλος την φέτα ή το λευκό τυρί. Αν θέλεις, προσθέτεις και λίγο καυτερή σως.