Go Back

Vegan katsu sando 

Το γιαπωνέζικο σάντουιτς που έχει κάνει κατάληψη στο instagram, στην πανεύκολη, vegan εκδοχή του.
ΜΕΡΙΔΕΣ 1
ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 15 minutes

Υλικά

  • 1 Vegan Schnitzel Garden Gourmet
  • ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
  • 2 κουταλιές της σούπας soy sauce
  • 2 φέτες μαλακό τετράγωνο άσπρο ψωμί
  • ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • ½ κούπα λάχανο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  • Βάλε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί, και ψήσε το vegan σνίτσελ για 8-10 λεπτά περιστρέφοντας περιστασιακά.
    1 Vegan Schnitzel Garden Gourmet
  • Παράλληλα, σε ένα μπολάκι, διέλυσε τη ζάχαρη με λίγο ζεστό νερό, ρίξε την κέτσαπ και την soy sauce και ανακάτεψε.
    ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ, 2 κουταλιές της σούπας soy sauce
  • Φρυγάνισε το ψωμί σου και κόψε την κόρα αν θέλεις.
    2 φέτες μαλακό τετράγωνο άσπρο ψωμί
  • Και συναρμολόγησε το σάντουιτς. Άλειψε τη μία φέτα ψωμιού με μουστάρδα και την άλλη με τη σως. Βάλε το vegan σνίτσελ πάνω στη φέτα με τη μουστάρδα. Πασάλειψε από πάνω με την υπόλοιπη σως. Βάλε από πάνω το λάχανο, καπάκωσε με την άλλη φέτα ψωμί, κόψε στην μέση, και όρμα!
    ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα, ½ κούπα λάχανο ψιλοκομμένο

Σημειώσεις

Μπορείς να πάρεις έτοιμη tonkatsu sauce ή να βάλεις οποιαδήποτε BBQ sause στην θέση της.
Γεύμα: Κυρίως, Σάντουιτς
Κουζίνα: Ασιατική
Λέξεις-κλειδιά: Vegan, Vegetarian, Σάντουιτς