1κουταλιά της σούπας φυτικό Violife Cocospread με σοκολατένια γεύση
Εκτέλεση
Προθέρμανε το φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις.
Σε ένα μπολ, ρίξε τα ξηρά υλικά, δηλαδή την φαρίνα, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα μπαχαρικά, και ανακάτεψε καλά.
½ κούπα φαρίνα, 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού μαχλέπι, ⅓ κουταλάκι του γλυκού μαστίχα σε σκόνη, ¼ κουταλάκι του γλυκού κάρδαμο
Ρίξε μέσα το λιωμένο VIOBLOCK και το φυτικό ρόφημα και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ένα πηχτό ομοιόμορφο μείγμα.
1 κουταλιά της σούπας φυτικό βούτυρο VIOBLOCK, ¼ της κούπας φυτικό ρόφημα
Πάρε μία κούπα που αντέχει στον φούρνο, άλειψέ όλο το εσωτερικό της με VIOBLOCK, και ρίξε μέσα το μείγμα του κέικ. Ρίξε και μία κουταλιά της σούπας Cocospread στο κέντρο και ζούλα την να μισοβυθιστεί μέσα στο μείγμα.
1 κουταλιά της σούπας φυτικό Violife Cocospread με σοκολατένια γεύση
Ψήσε για 20 λεπτά. Δοκίμασε αν έχει ψηθεί με μία οδοντογλυφίδα: βύθισε την οδοντογλυφίδα, και αν βγει στεγνή, είναι έτοιμο, αλλιώς συνεχίζεις το ψήσιμο για λίγα λεπτά ακόμα.
Βγάλε από το φούρνο, άφησε το για λίγο να κρυώσει 1-2 λεπτά, και όρμα.
Σημειώσεις
Αν έχεις μικροκύματα, μπορείς να ψήσεις το mug cake σου εκεί, και σε 1 λεπτό θα είναι έτοιμο! Αρκεί να είναι σε μια κούπα ασφαλή για μικροκύματα.