El Diablo, το διαχρονικό κοκτέιλ τεκίλας με μπόλικο χαρακτήρα
Tολμηρό αλλά παράλληλα φινετσάτο, δροσερό, γλυκόξινο αλλά και πιπεράτο, αυτό το κοκτέιλ με τεκίλα πέρα από τα συνηθισμένα, σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις!
ΜΕΡΙΔΕΣ 1
ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 5 minutesλεπτά
Υλικά
40mlτεκίλα
20mlCrème de cassis Marie Brizard
20mlχυμό λάιμ
ginger beer
1φέτα λάιμ
Εκτέλεση
Ρίξε μέσα σε ένα σέικερ μπόλικο πάγο, την τεκίλα, το crème de cassis και το χυμό λάιμ και χτύπα καλά.
40 ml τεκίλα, 20 ml Crème de cassis Marie Brizard, 20 ml χυμό λάιμ
Σούρωσε μέσα σε ένα ψηλό ποτήρι που έχεις γεμίσει με πάγο.
Συμπλήρωσε με την ginger beer μέχρι να γεμίσει το ποτήρι.