Go Back

El Diablo, το διαχρονικό κοκτέιλ τεκίλας με μπόλικο χαρακτήρα 

Tολμηρό αλλά παράλληλα φινετσάτο, δροσερό, γλυκόξινο αλλά και πιπεράτο, αυτό το κοκτέιλ με τεκίλα πέρα από τα συνηθισμένα, σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις!
ΜΕΡΙΔΕΣ 1
ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 5 minutes

Υλικά

  • 40 ml τεκίλα
  • 20 ml Crème de cassis Marie Brizard
  • 20 ml χυμό λάιμ
  • ginger beer
  • 1 φέτα λάιμ

Εκτέλεση

  • Ρίξε μέσα σε ένα σέικερ μπόλικο πάγο, την τεκίλα, το crème de cassis και το χυμό λάιμ και χτύπα καλά.
    40 ml τεκίλα, 20 ml Crème de cassis Marie Brizard, 20 ml χυμό λάιμ
  • Σούρωσε μέσα σε ένα ψηλό ποτήρι που έχεις γεμίσει με πάγο.
  • Συμπλήρωσε με την ginger beer μέχρι να γεμίσει το ποτήρι.
    ginger beer
  • Σέρβιρε με μια φέτα λάιμ.
    1 φέτα λάιμ
Γεύμα: Ποτό
Λέξεις-κλειδιά: Κοκτέιλ