Go Back

Batanga: το μεξικάνικο κοκτέιλ με τεκίλα κα κόλα 

Δώσε εξωτικό αέρα στα καλοκαιρινά σου βράδια με αυτό το γλυκόξινο long drink που πίνεται όσο εύκολα ετοιμάζεται!
ΜΕΡΙΔΕΣ 1
ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 5 minutes

Υλικά

  • αλάτι
  • 60 ml λευκή τεκίλα
  • 20 ml χυμός λάιμ
  • 180 ml Pepsi max

Εκτέλεση

  • Βάλε το αλάτι σε ένα πιάτο, πέρασε το χείλος ενός ψηλού ποτηριού με τη μία φέτα λάιμ, και στην συνέχεια βούτηξέ το ανάποδα μέσα στο πιάτο με το αλάτι, και στριφογύρισέ το μέχρι να κολλήσει σε όλο το χείλος (ή μόνο στο μισό αν προτιμάς).
    αλάτι
  • Γέμισε το ποτήρι με πάγο.
  • Ρίξε μέσα στο ποτήρι την τεκίλα, τον χυμό λάιμ, και ανακάτεψε.
    60 ml λευκή τεκίλα, 20 ml χυμός λάιμ
  • Γέμισε το ποτήρι με την γκρέιπφρουτ σόδα.
    180 ml Pepsi max
  • Σέρβιρε μαζί με μία φέτα λάιμ.
Γεύμα: Ποτό
Κουζίνα: Μεξικάνικη
Λέξεις-κλειδιά: Κοκτέιλ