Βάλε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, και θρυμμάτισε τη φέτα σε σχήμα κύκλου.
30 γρ. φέτα
Όταν λιώσει η φέτα, σπάσε στην μέση ένα αβγό. Καπάκωσε μέχρι οριακά να γίνει το ασπράδι.
1 αβγό
Ξεκαπάκωσε, δυνάμωσε λίγο τη φωτιά, μέχρι να γίνει τραγανή και χρυαφένια η φέτα.
Φρυγάνισε το ψωμί. Τρίψε το με το σκόρδο όσο είναι ακόμα ζεστό.
1 φέτα ψωμί, 1 σκελίδα σκόρδο
Λιώσε το αβοκάντο, πασάλειψε με λεμόνι, αλάτι, πιπέρι. Βάλε από πάνω το αβγό, λίγο μπούκοβο, και όρμα.
½ αβοκάντο, λεμόνι, μπούκοβο, αλάτι, πιπέρι