Κόψε το λάιμ, κόψε μια φέτα και κράτα την στην άκρη για γαρνιτούρα.
Σε ένα σέικερ, βάλε την τεκίλα, τον χυμό από λάιμ, το σιρόπι αγαύης, παγάκια και χτύπα καλά.
60 ml Jose Cuervo Siver tequila, 30 ml χυμός από λάιμ, 15 ml σιρόπι αγαύης
Βάλε το αλάτι σε ένα πιάτο. Πέρασε το χείλος από ένα χαμηλό ποτήρι με το λάιμ, και στην συνέχεια κύλησέ μέσα στο πιάτο με το αλάτι, και στριφογύρισέ το μέχρι να κολλήσει το μείγμα σε όλο το χείλος (ή μόνο στο μισό αν προτιμάς).
αλάτι
Γέμισε το ποτήρι με πάγο. Και σούρωσε τη μαργαρίτα μέσα στο ποτήρι. Και σέρβιρε με την φέτα λάιμ.