Τραγανή μπαγκέτα, σάλτσα ντομάτας και λιωμένη μοτσαρέλα. Το τέλειο και το πιο εύκολο σνακ. Ή δείπνο. Ή ό,τι άλλο θες.
ΜΕΡΙΔΕΣ 4
ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 20 minutesλεπτά
Υλικά
2κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο + έξτρα για πασπάλισμα
2σκελίδεςσκόρδο
400γρ. ντομάτες στον τρίφτη
1κουταλιά της σούπαςθυμάρι
1μπαγκέτα
250γρ.μοτσαρέλα
10-12φύλλα βασιλικού
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C στο γκριλ.
Βάλε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και ζέστανε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ρίξε το σκόρδο μέχρι να πάρει λίγο χρώμα, για 1 λεπτό.Ρίξε την τριμμένη ντομάτα, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, και άφησε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
Άνοιξε την μπαγκέτα στη μέση, βάλε τα δύο κομμάτια σε ένα ταψί, άπλωσε από πάνω τη σάλτσα, τη μοτσαρέλα σε κομμάτια, λίγο ελαιόλαδο, και ψήσε στον φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί, 6-7 λεπτά.
Μόλις την βγάλεις από τον φούρνο, βάλε τα φύλλα βασιλικού, πασπάλισε με λίγο ακόμα ελαιόλαδο, κόψε σε κομμάτια, και απόλαυσε μαζί με την Pepsi Max σου!