Τραγανά nuggets λουσμένα σε μια επική, πικάντικη και umami σως, μέσα σε τραγανή μπαγκέτα. Απλά τα σπάει.
ΜΕΡΙΔΕΣ 1
ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 15 minutesλεπτά
Υλικά
5Vegan Nuggets της Garden Gourmet
½γαλλική μπαγκέτα
λίγα φύλλακόλιανδρου
Για τη σως:
1σκελίδασκόρδολιωμένη
1κομμάτι 1 εκ.τζίντζερτριμμένο
2κουταλιές της σούπας σκούρο σησαμέλαιο
½κουταλιά της σούπας ξίδι
½κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
½κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
40γρ. gochujang
Για τη σαλάτα coleslaw με κίμτσι:
½κούπα κόκκινο λάχανοψιλοκομμένο
½καρότοτριμμένο
1φρέσκο κρεμμυδάκικομμένο σε ροδέλες
30γρ.κίμτσιχοντροκομμένο
2κουταλιές της σούπας ζουμί από το κίμτσι
1κουταλιά της σούπας ξίδι
αλάτι
Εκτέλεση
Τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ψήσε τα vegan nuggets της Garden Gourmet 7-8 λεπτά, γυρνόντας τα που και που, μέχρι να χρυσαφίσουν.
5 Vegan Nuggets της Garden Gourmet
Όσο αυτά ψήνονται, ετοίμασε τη σως ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολάκι.
1 σκελίδα σκόρδο, 1 κομμάτι 1 εκ. τζίντζερ, 2 κουταλιές της σούπας σκούρο σησαμέλαιο, ½ κουταλιά της σούπας ξίδι, ½ κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας, ½ κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη, 40 γρ. gochujang
Ρίξε τη σως στο τηγάνι, μέχρι να καλύψεις τα nuggets, και άφησε την 1-2 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί.
Ετοίμασε τη σαλάτα. Σε ένα μπολ, ρίξε όλα τα υλικά και ανακάτεψε.
½ κούπα κόκκινο λάχανο, ½ καρότο, 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, 30 γρ. κίμτσι, 2 κουταλιές της σούπας ζουμί από το κίμτσι, 1 κουταλιά της σούπας ξίδι, αλάτι
Και πάμε για σερβίρισμα. Σφάξε τη μπαγκέτα, άπλωσε τη σαλάτα, από πάνω τα nuggets και όση σως έχει μείνει στο τηγάνι, λίγα φύλλα κόλιανδρου, καπάκωσε και τσάκισε.
½ γαλλική μπαγκέτα, λίγα φύλλα κόλιανδρου
Σημειώσεις
Μπορείς να προσθέσεις και λίγη μαγιονέζα. Του πάει. Εννοείται μπορείς να ετοιμάσεις παραπάνω σως, και παραπάνω σαλάτα και να τα κρατήσεις στο ψυγείο 2-3 μέρες, ώστε να τα φας τις επόμενες μέρες.