Ζέστανε του σπόρους κύμινου σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά για να βγάλουν τα αρώματά τους, περίπου ένα λεπτό και μετά χτύπα τους σε ένα γουδί ή στο multi σου αν είναι της προκοπής και όχι άχρηστο σαν το δικό μου, μέχρι να γίνουν σκόνη. Αν χρησιμοποιήσεις κύμινο σε σκόνη, αυτό το βήμα το παραλείπεις, αλλά το άρωμα που βγάζουν οι φρεσκοκαβουρντισμένοι σπόροι δεν συγκρίνεται.
Ετοίμασε την chermoula: Ρίξε όλα τα υλικά σε ένα multi εκτός από το λάδι, και χτύπησέ τα προσθέτοντας σιγά-σιγά το ελαιόλαδο, μέχρι να πολτοποιηθούν. Δοκίμασε και πρόσθεσε κι άλλο λάδι ή αλάτι αν χρειάζεται. Βάλε την chermoula σε ένα βαζάκι και διατήρησέ την στο ψυγείο.
Ζέστανε την chermoula: σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά για να μην σου καεί, ρίξε 1-2 κουταλιές από την chermoula και άπλωσέ την μέχρι να ζεσταθεί, περίπου 1 λεπτό. Δε χρειάζεται λάδι, γιατί έχει μέσα μπόλικο.
Σπάσε ένα αβγό πάνω στην chermoula, αλατοπιπέρωσέ το, και τηγάνισέ το όπως σου αρέσει. Αν θέλεις να το κάνεις scrambled, χτύπησε το πριν το ρίξεις στο τηγάνι. Όταν ψηθεί όπως το θέλεις, βγάλε το από το τηγάνι.
Ψήσε το ψωμί σου στο τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα και να ρουφήξει όση chermoula περίσσεψε, περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
Και σέρβιρε: βάλε το αβγό πάνω στην φέτα ψωμί, ρίξε λίγη ακόμα chermoula από πάνω γιατί ποτέ δεν είναι αρκετή, πασπάλισε με τυράκι και λίγο μπούκοβο, και απλά απόλαυσε.