Βάλε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζέστανε το ελαιόλαδο, ρίξε το κρεμμύδι και λίγο αλάτι και τσιγάρισε το, για περίπου 5 λεπτά.
Αλεύρωσε το τυρί και ρίξε το στο τηγάνι μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές.
Ρίξε τη φασολάδα στο τηγάνι.
Μόλις ζεσταθεί η φασολάδα, κάνε μία μικρή τρύπα στην μέση, σπάσε ένα αβγό, και αλατοπιπέρωσέ το. Καπάκωσε και μαγείρεψε μέχρι ίσα-ίσα να γίνει το ασπράδι και να μείνει ο κρόκος ρευστός, για 5 περίπου λεπτά.
Βγάλε από τη φωτιά και πασπάλισε με τον μαϊντανό. Θα τα φας εννοείται απευθείας από το τηγάνι μαζί με χωριάτικο ψωμί για τις απαραίτητες βούτες.