Το γιαπωνέζικο σάντουιτς που έχει κάνει κατάληψη στο instagram, στην πανεύκολη, vegan εκδοχή του.
ΜΕΡΙΔΕΣ 1
ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 15 minutesλεπτά
Υλικά
1Vegan Schnitzel Garden Gourmet
½κουταλάκι του γλυκούζάχαρη
2κουταλιές της σούπαςκέτσαπ
2κουταλιές της σούπαςsoy sauce
2φέτες μαλακό τετράγωνο άσπρο ψωμί
½κουταλιά της σούπαςμουστάρδα
½κούπαλάχανο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βάλε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί, και ψήσε το vegan σνίτσελ για 8-10 λεπτά περιστρέφοντας περιστασιακά.
1 Vegan Schnitzel Garden Gourmet
Παράλληλα, σε ένα μπολάκι, διέλυσε τη ζάχαρη με λίγο ζεστό νερό, ρίξε την κέτσαπ και την soy sauce και ανακάτεψε.
½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ, 2 κουταλιές της σούπας soy sauce
Φρυγάνισε το ψωμί σου και κόψε την κόρα αν θέλεις.
2 φέτες μαλακό τετράγωνο άσπρο ψωμί
Και συναρμολόγησε το σάντουιτς. Άλειψε τη μία φέτα ψωμιού με μουστάρδα και την άλλη με τη σως. Βάλε το vegan σνίτσελ πάνω στη φέτα με τη μουστάρδα. Πασάλειψε από πάνω με την υπόλοιπη σως. Βάλε από πάνω το λάχανο, καπάκωσε με την άλλη φέτα ψωμί, κόψε στην μέση, και όρμα!
½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα, ½ κούπα λάχανο ψιλοκομμένο
Σημειώσεις
Μπορείς να πάρεις έτοιμη tonkatsu sauce ή να βάλεις οποιαδήποτε BBQ sause στην θέση της.